Kendi Multiverse Evrenini Yaratan Yazarlar

Koreli Serserim
Koreli Serserim
Koreli Serserim

Bu iki yazarın Olca Karasoy Moral ve Ahmet Ziya Sekendiz’in kaleme aldığı romanlar ve hikayeler çektikleri filmler adeta Marvel evreni gibi. Bir filmde gördüğünüz karakter, romanda karşınıza çıkıyor ya da dizideki kişi bir hikayede boy gösteriyor. Karakterler her yerde yaşamaya devam ediyorlar.

Ahmet Z. Sekendiz şöyle diyor:

“Şeker Dükkanı adlı filmimde baş rolde olan ve çok sevilen Hindistanlı Raja karakterini, Koreli Serserim adlı romanda görenler çok şaşırıyorlar. Ama aslında bu bizim hep yaptığımız bir şey. Mesela Hem Şeker Dükkan’ında hem de Koreli Serserim’de bahsi geçen Doktor Vikas yıllar önce yazdığımız Battal Gazi Yedi Denizin Efsanesi adlı eserde de vardı. Aslına bakarsanız Vikas gerçek bir karakter. Gerçekten de doktor ve Kazakistan’da yaşayan sevdiğim bir arkadaşımdan ilham alarak oluşturulmuş biri.

Koreli Serserim internette sık sık karşımıza çıkıyor.

“Ben sana iki defa âşık oldum” sloganı işle çıkan romanın yazarları Olca Karasoy Moral ve Ahmet Ziya Sekendiz.

Bu kitap iki yazarın ilk ürünü değil. Daha önceden de birlikte Şeker Dükkanı adlı uzun metraj bir film çekmişler. Olca Karasoy Moral başrollerden birini oynarken Ahmet Z. Sekendiz ise yazar ve yönetmen görevini üstlenmiş. İki saatlik bu müzikal filmi Youtube’dan izleyebilirsiniz.

Koreli Serserim

Şeker Dükkanı Filmi

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir